Ajankohtaista Tilaa tieto kaukolämmön toimituskatkoista puhelimeesi tai sähköpostiisi
27.10.2020

 

Tilaa tieto kaukolämmön toimituskatkoista puhelimeesi tai sähköpostiisi

 

Hyvä kaukolämmön käyttäjä,

Kuten luultavasti tiedät, käytät yhtä markkinoiden parhaista ja kilpailukykyisimmistä lämmönlähteistä. Haluamme käyttäjien olevan tyytyväisiä ja siksi pyrimme jatkuvasti vaalimaan ympäristöystävällisyyttä, luotettavuutta ja turvallisuutta.

 

Odotusten täyttämiseksi pyrimme jatkuvasti kehittämään ja ylläpitämään kaukolämpöverkkoamme. Tätä tehdessämme, meidän on joskus katkaistava lämmöntoimitus hetkeksi, ja näissä tilanteissa haluamme tietysti sinun tietävän siitä hyvissä ajoin. Varmistaaksemme luotettavan tiedonkulun, otamme jatkossa sinuun yhteyttä henkilökohtaisesti tekstiviestillä tai sähköpostilla.

 

Alamme käyttää kyseistä viestipalvelua lokakuussa ja 1.12.2020 alkaen käytämme ainoastaan tätä kanavaa kaukolämmön toimituskeskeytyksistä viestimiseen. Saadaksesi ilmoituksen tulevista keskeytyksistä, tulee sinun rekisteröidä puhelinnumerosi ja / tai sähköpostiosoitteesi meille. Voit tehdä tämän kirjautumalla verkkosivustollemme. Jos olet epävarma miten rekisteröinti tapahtuu, voit aina soittaa asiakaspalveluumme.

 

 

Ystävällisin terveisin

Kaukolämpöhenkilöstö

Oy Herrfors Ab

 

Aktivoi palvelu täällä. 

Aiheeseen liittyviä uutisia

Asiakastiedote

Sähkönmyynti yhtiöissä Fi-Nergy Voima Oy, Fi-nergy Voima OÜ ja 365 Hankinta Oy on päättynyt

Lue lisää
Asiakastiedote

Suoramaksulaskut toimivat normaalisti poikkeavasta ulkonäöstä huolimatta

Lue lisää
Asiakastiedote

Nyt voit saada sähkötarjouksen sähköpostitse tai tekstiviestinä

Lue lisää