Ilmoituskanava väärinkäytösepäilyistä

Herrfors-konsernilla on käytössä ilmoituskanava (Whistleblowing), joka tarjoaa kaikille yhtiön asiakkaille, sopimuskumppaneille, työntekijöille sekä kenelle tahansa muulle taholle mahdollisuuden ilmoittaa havainnoista, joissa ilmoittaja kokee, että Herrfors -konsernin toimintaohjeita tai voimassa olevia lakeja ja asetuksia saatetaan rikkoa. Ilmoituskanava on luottamuksellinen, ja sen kautta ilmoituksen voi jättää täysin anonyyminä.


Ilmoituksen tekeminen

Siirryttyäsi ilmoituskanavaan, valitse, haluatko jättää ilmoituksen nimellisenä vai nimettömänä. Seuraavaksi, kirjaa ilmoitukseen kaikki olennaiset asiat, jotka liittyvät tekemääsi havaintoon, kuten:

  • Mahdollisimman tarkka tapahtuma-ajankohta
  • Onko epäilty väärinkäytös ollut kertaluontoista vai jatkuvaa
  • Ketä henkilöitä tai mitä tahoja väärinkäytösepäilyyn liittyy
  • Onko väärinkäytösepäilyyn johtaneella tapahtumalla muita todistajia

Jos sinulla on esittää materiaalia epäilyysi liittyen, voit lisätä ne liitteeksi. Tarkemmat ohjeet ilmoituksen tekemiseen löydät täältä.

Huomaathan, että emme vastaanota ilmoituskanavan kautta toimintaamme tai palveluumme liittyviä asiakaspalautteita tai -reklamaatioita tai vikailmoituksia sähkö- tai kaukolämpökeskeytyksistä.

 

 

Siirry ilmoituskanavaan

 


Ilmoituksen käsittely ja luottamuksellisuus

Kaikki ilmoituskanavan kautta jätetyt ilmoitukset käsitellään luottamuksellisesti ja ilmoitusmenettely on teknisesti salattu. Jos teet ilmoituksen nimettömänä, varmistetaan nimettömyytesi koko käsittelyprosessin ajan.

Lisätietoja löydät meidän tietosuojaselosteissamme.

Toimintaperiaateisiimme kuuluu noudattaa lakeja ja eettisiä arvoja kaikessa toiminnassamme, ja suhtaudumme vakavasti kaikkiin epäilyksiin liittyen mahdollisesti laittomaan tai epäeettiseen toimintaan. Kannustammekin tuomaan mahdolliset epäilyt meidän tietoomme, jotta saamme mahdollisuuden estää tai oikaista kaikki väärinkäytökset.

 

Ilmoituskanavan teknistä toteutusta ylläpitää ja sen toimivuudesta vastaa ulkopuolinen kumppani Webropol Oy.