Tee muuttoilmoitus

Oletko muuttamassa ja jommassa kummassa osoitteessa on kaukolämpö? Muistathan ilmoittaa muutosta myös meille. Osoitteenmuutoksen teet helpoiten täällä.

Kaapelinäyttö

Suunnitteletko kaivuutöitä johtojemme lähelle? Tarkistuta alue ensin meillä.

 

Työ on aina toteutettava erittäin varovasti, kun lähellä on jännitteisiä maakaapeleita. Ota mielellään yhteyttä meihin. Osaamme kertoa sinulle, missä kaapelit ko. alueella sijaitsevat.

 

Ennen lapion työntämistä maahan sinun on varmistettava, missä ko. alueen kaapelit ja kaukolämpöputket kulkevat.

 

Muista että voimakaapelin katkaiseminen voi olla hengenvaarallista!

 

Autamme mielellämme, ja tämä palvelu on maksutonta, kunhan kysely tehdään vähintään neljä työpäivää ennen kaivuutyön aloittamista. Kaapeleiden sijainti tullaan näyttämään maksutta myös maastossa, kunhan kysely tehdään vähintään neljä työpäivää ennen kaivuutyön aloittamista.

 

Jos haluat saada kaapelien sijainnin merkityiksi samana tai seuraavana päivänä tilauksesta, veloitamme työstä 60 euroa tunnilta.

 

Yllämainittu maksu ei koske kaapeleiden näyttöä tilanteessa, joka on syntynyt hälytyksen tai muun vikatilanteen vuoksi.

 

Jos vahinko on jo tapahtunut, ilmoita välittömästi käyttökeskukseemme!
Puh. (06) 7230 079

 

Ota yhteyttä niin järjestämme kaapeleiden näytön!

Puhelin: (06) 7815 300
Sähköposti: herrfors@katterno.fi

Tarkista kulutuksesi 

Haluatko tietää miltä kulutuksesi näyttää tänä vuonna tai miten paljon kaukolämpöä kulutit viime vuonna? Nyt voit löytää kulutustietosi sekä kotisivuiltamme tai puhelinapplikaatiomme Herrfors 24/7 avulla - helposti ja nopeasti.

 

Kirjaudu palveluun kotisivuillamme. Tarvitset sisäänkirjautumiseen asiakasnumerosi ja käyttöpaikkanumeron. Herrfors 24/7 -applikaatiomme voit ladata älypuhelimeesi Google Playsta tai App Storesta.

 

Tieto kaukolämmön toimituskatkosta SMS-viestinä

Haluatko olla ajan tasalla kaukolämmön toimitushäiriöistä? Rekisteröitymällä Herrforsin kaukolämmön tekstiviestipalveluun saat ilmaisen tekstiviestin / sähköpostin tulevista kaukolämmön toimituskatkoksista koskien kulutuspaikkaasi Herrforsin kaukolämpöverkossa. Voit valita, haluatko vastaanottaa viestejä vain päivän aikana vai kellon ympäri.