Ajankohtaista 4000€ avustus öljylämmityksen vaihtamiseen kaukolämpöön omakoti- ja paritaloille
21.8.2020

4000€ avustus öljylämmityksen vaihtamiseen kaukolämpöön omakoti- ja paritaloille

 

Kaukolämpöön vaihtaminen on nyt entistäkin kannattavampaa, kun öljylämmityksestä luopumiseen saa valtionavustusta 4000€. Valtion elvytystoimiin kuuluva 29milj.€ avustuspotti on tarkoitettu ympärivuotisessa käytössä oleville yksityisomisteisille omakoti- ja paritaloille. Avustus vastaa keskimäärin 40 - 50% kustannuksista, joita syntyy perinteisen öljylämmityksen vaihtamisesta nykyaikaiseen kaukolämpöön.


Avustusta myönnetään kustannuksille, jotka ovat syntyneet 1.6.2020 jälkeen ja se maksetaan hankkeen kustannusarvion perusteella. Avustus on haettavissa niin kauan, kuin määrärahaa riittää, kuitenkin enintään syksyyn 2022 asti. Avustus maksetaan, kun hakija on maksanut ensin kustannukset kokonaan.


Avustusta ei myönnetä, jos kustannukset kuuluvat asunto-osakeyhtiön maksettavaksi, eikä tuettavasta hankkeesta voi saada kotitalousvähennystä.

Tarkat ohjeet avustuksen hakemiseen julkaistaan elokuussa 2020 ja avustushaku avautuu alustavan tiedon mukaan syyskuussa 2020.


Oy Herrfors Ab:lla Ylivieskassa ja Pietarsaaressa on laajat kaukolämpöverkot, joiden läheisyydessä kaukolämpöön liittyminen on mahdollista. Nyt, kun avustusta saa ennestäänkin edulliseen, helppoon ja perustamiskustannuksiltaan huokeaan lämmitysmuotoon on liittymispäätös helppo.


Jos kiinnostuit mahdollisuudesta, ota yhteyttä kaukolämpöosastoihimme ja tiedustele liittymismahdollisuutta juuri sinun kotiisi. Ota yhteyttä puhelimitse tai lähetä tarjouspyyntö.


Yhteystiedot:


Jonas Asplund 
Kaukolämmön kehityspäällikkö
044 7815 331
Pietarsaari

Pekka Nevalainen
Kaukolämpöpäällikkö
044 7815 379
Ylivieska

 


Lähde: ELY-keskus: https://www.ely-keskus.fi/web/ely/avustus-oljylammityksesta-luopumiseksi

Aiheeseen liittyviä uutisia

Rekry

Ota urasi ensiaskeleet energia-alalla - Hae Herrforsille kesätöihin kesäksi 2024

Lue lisää
Rekry

Oletko uusi markkinointikoordinaattorimme tai asiakasneuvojamme?

Lue lisää