Ajankohtaista Nyt on hyvä aika ottaa e-lasku käyttöösi, voit voittaa robotti-imurin!
29.4.2022

Nyt on hyvä aika ottaa e-lasku käyttöösi, voit voittaa robotti-imurin!  

 

Eikö olisikin ihanaa nauttia kesästä, aurinkoisista päivistä ja käyttää vähemmän aikaa siivoamiseen? Arvomme robotti-imurin kaikkien niiden asiakkaiden kesken, joilla on e-lasku käytössä. Kampanja on voimassa koko toukokuun, joten jos otat e-laskun käyttöön viimeistään 31.5.2022, olet mukana arvonnassa. Mikäli sinulla on e-lasku käytössä jo ennestään, olet automaattisesti mukana arvonnassa.


On monta syytä ottaa e-lasku käyttöön. Se on paperilaskua ympäriystävällisempi vaihtoehto, mutta myös turvallisempi sinulle asiakkaana, kun vastaanotat laskusi suoraan omaan verkkopankkiisi. E-lasku takaa, että oikeat tiedot siirtyvät oikeaan paikkaan.


Ainoa asia mitä sinun täytyy tehdä, on tilata e-lasku omasta verkkopankistasi ja me hoidamme loput. E-laskun tilaajana voit päättää haluatko laskun joka kuukausi vai joka toinen kuukausi. Mikäli haluat muuttaa aiempaa laskutusväliäsi, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.


Olemme voittajaan henkilökohtaisesti yhteydessä kesäkuun alussa, kun olemme vastaanottaneet kaikkien pankkien e-laskutilaukset. Onnea arvontaan ja me Herrforsilla toivotamme kaikille oikein aurinkoista ja rentouttavaa kesää!

Aiheeseen liittyviä uutisia

Kilpailu

Arvomme kaikkien e-laskuasiakkaidemme kesken sähköpotkulaudan

Lue lisää
Kilpailu

Voita arktinen savusaunailta!

Lue lisää