Ajankohtaista Poikkeava laskutus maalis- ja huhtikuussa
18.3.2021
Asiakastiedote

Poikkeava laskutus maalis- ja huhtikuussa


Hyvä asiakkaamme,


Otamme parhaillaan käyttöön uutta laskutusjärjestelmää. Tavoitteenamme on, että laskutusjärjestelmä on käytössä huhtikuun alussa. Käyttöönoton jälkeen tulemme ottamaan käyttöön myös muita toimintoja asiakkaillemme, joista kerromme lisää hieman myöhemmin.


Mitä tämä tarkoittaa sinulle asiakkaana?

Ne asiakkaistamme, joita laskutetaan neljä kertaa vuodessa, tulevat järjestelmänvaihdon takia saamaan viisi laskua neljän sijaan tänä vuonna. Maaliskuussa lähetetty lasku sisältää tammikuun ja helmikuun kulutuksen, ja se lähetetään vanhasta järjestelmästämme. Huhtikuussa lähetetty lasku sisältää puolestaan maaliskuun kulutuksen, ja se lähetetään uudesta järjestelmästämme. Myös asiakkaat, joiden liittymä on ylläpidossa, tulevat saamaan ylimääräisen laskun maaliskuussa. 


Järjestelmän vaihto ei vaikuta asiakkaisiimme, joilla on muu kuin yllämainittu laskutustiheys.


Laskun ulkonäkö muuttuu hieman uuden ohjelman myötä ja laskun terminologia yhtenäistetään energiaviraston suositusten mukaisiksi.


Mikäli sinulla on kysymyksiä laskuista, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse (06) 7815 300, tai sähköpostitse herrfors@katterno.fi.

 

Ystävällisin terveisin, 

Herrforsin asiakaspalvelu

Aiheeseen liittyviä uutisia

Uutinen

Herrfors jatkaa suuria investointejaan uusiutuvaan energiaan

Lue lisää
Uutinen

Poikkeuksellinen vuosi nostaa kokonaistyytyväisyyttä energia-alaan – Herrforsilla alan kolmanneksi tyytyväiset asiakkaat

Lue lisää