Ajankohtaista Rekrytoimme Herrforsille tuotepäällikön
27.11.2022

Rekrytoimme Herrforsille tuotepäällikön

 

Haluaisitko olla mukana muuttamassa maailmaa aurinkopaneeliliiketoiminnan tuotepäällikkönä?

 

Pieni, mutta kunnianhimoinen sähköyhtiö Oy Herrfors Ab etsii uusiutuvasta energiasta kiinnostunutta liiketoimintalähtöistä tuotepäällikköä, jolle on tärkeä löytää energiatehokkaita ratkaisuja eri asiakasryhmien tarpeisiin.

Tuotepäällikkönä et koe tylsää päivää konttorilla, vaihtelevat työtehtävät yhdistettynä energisiin työtovereihin sekä maan parhaisiin asiakkaisiin pitävät sinut hereillä ja varpaillasi työpäivän aikana.

 

Viihtyäksesi meillä on tärkeää, että olet halukas oppimaan uusia asioita ja tunnet olosi mukavaksi työympäristössä missä useat asiat tapahtuvat rinnakkain.

 

Työtehtävät:

Aurinkopaneeliratkaisujen asiakaskunta koostuu yksityishenkilöistä, yrityksistä sekä muista sidosryhmistä. Toimit aurinkopaneeliliiketoiminnassa asiakkaiden yhteyshenkilönä.

 

Tuotteita myydään avaimet käteen periaatteella, joten vastaat koko myyntiprosessista, sisältäen alkukartoituksen, tarjouksen tekemisen, asennustyön koordinoinnin sekä jälkihoidon. Siten hallinnoit projekteja suunnittelusta toteutukseen saakka. Aikataulutat projektin eri vaiheet ja huolehdit oikea-aikaisesta ja -määräisestä resurssoinnista.

 

Asiakastyytyväisyyden lisäksi olet kiinnostunut myös numeroista, liiketoiminnan kannattavuuden seurannasta sekä toiminnan kannattavasta kehittämisestä.

 

Tärkeä osa toimenkuvaasi on tulevaisuuden energiaratkaisujen kehittäminen ja kaupallistaminen yhdessä kollegoiden kanssa. Näihin osa-alueisiin sinulla toivotaan olevan kiinnostusta.

 

Tehtävässä menestyäksesi sinua edesauttaa 
  • tekninen osaaminen ja mielellään tätä tukeva koulutus (insinööri, teknikko)
  • kiinnostus tarjota energiatehokkaita ratkaisuja asiakastarpeisiin
  • kokemus ja näyttö myyntityöstä, mukaan lukien B2B
  • projektinhallintaosaaminen
  • vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ja ongelmanratkaisukyvyt
  • kiinnostus uusiutuvien energialähteiden kehitykseen ja uusiin teknologisiin ratkaisuihin
  • kielitaito: sujuva ruotsin kielen ja suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito, englanti katsotaan eduksi

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan, jossa on mahdollisuus kehittyä ja muokata omaa toimenkuvaa, vaihtelevat työtehtävät sekä työyhteisön, jossa on rento ja kannustava ilmapiiri.  Voit työskennellä joustavasti joko Pietarsaaren tai Ylivieskan toimipisteestä käsin.


Työsuhdettasi meillä tukee laaja työterveyshuolto, työfysioterapia, lounas-, kulttuuri- ja liikuntaetu, pyöräetu ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Meillä on myös mökki Vuokatissa, minkä vuokraat edullisesti. Työhyvinvointitapahtumat ja yrityksen yhteiset juhlat tarjoavat laadukasta ohjelmaa ja hyvää yhteishenkeä. Haluamme myös muistaa työntekijöitämme pienillä lahjoilla kesällä ja jouluna.

 

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta viimeistään 14.12.2022 mennessä. Toimithan ripeästi, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja aloitamme haastattelut ennen hakuajan umpeutumista. 

 

https://patrio.fi/cv/tuotepaallikko-aurinkopaneeliliiketoiminta/

 

Lisätietoja tehtävästä antaa headhunter Katja Luomaranta +358 40 585 2606 tai katja.luomaranta@patrio.fi.

Aiheeseen liittyviä uutisia

Rekry

Ota urasi ensiaskeleet energia-alalla - Hae Herrforsille kesätöihin kesäksi 2024

Lue lisää
Rekry

Oletko uusi markkinointikoordinaattorimme tai asiakasneuvojamme?

Lue lisää
Rekry

Etsimme nyt alueverkkopäällikköä Ylivieskaan, Pietarsaareen tai Vaasaan

Lue lisää