Kaapelinäyttö

Suunnitteletko kaivuutöitä johtojemme lähelle? Tarkistuta alue ensin meillä.

Työ on aina toteutettava erittäin varovasti, kun lähellä on jännitteisiä maakaapeleita. Ota mielellään yhteyttä meihin. Osaamme kertoa sinulle, missä kaapelit ko. alueella sijaitsevat.

 

Lue lisää

Viestiä kaukolämmölle

Oletko kiinnostunut liittymään olemassaolevaan kaukolämpöverkostoomme, tai haluaisitko että laajennamme verkostoamme teidän alueellenne? Lähetä yhteydenottopyyntö kotisivujemme kautta.

 

Lue lisää

Yleistä kaukolämmöstä

Kaukolämpö on Suomen suosituin lämmitysmuoto, eikä syyttä. Kaukolämmössä ei lämmin vesi lopu koskaan kesken, kiinteistössä on aina miellyttävä ja tasainen sisälämpötila. Myös kaukolämmön toimitusvarmuus on lähes sataprosenttinen ja se sopii lähes kaikenlaisiin rakennuksiin.

 

Lue lisää

Tarkista kulutuksesi

Haluatko tietää miltä kulutuksesi näyttää tänä vuonna tai miten paljon kaukolämpöä kulutit viime vuonna? Nyt voit löytää kulutustietosi sekä kotisivuiltamme että puhelinapplikaatiomme Herrfors 24/7 avulla - helposti ja nopeasti. 

 

Lue lisää

Kaukolämmön ABC

Kaukolämmön ABC on kaiken kattava tietopaketti kaukolämmöstä ja sen hyödyistä. Harkitsetpa kaukolämpöverkkoon liittymistä tai halutessasi oppia lisää olemassaolevasta kaukolämpöjärjestelmästäsi, antaa kaukolämmön ABC runsaasti vinkkejä.

 

Lue lisää

Miten liittyä Herrforsin kaukolämpöverkkoon?

Herrforsilta löytyy laajat ja kattavat kaukolämpöverkot Pietarsaaresta ja Ylivieskasta. Herrforsin asiantuntevan henkilöstön avulla liittymisjohdon reitin, rakentamisaikataulun ja teknisen toteutuksen suunnittelu on helppoa.

 

Lue lisää

Onlinepalvelut

Haluatko tehdä muuttoilmoituksen tai tarkistaa kaukolämmön kulutuksesi? Voit halutessasi hoitaa asiointisi meillä vuorokauden ympäri onlinepalvelujemme kautta.

 

Lue lisää

Hinnat ja ehdot

Kaukolämmön hinta on kilpailukykyinen, siksi kaukolämpö kannattaa lämmitysjärjestelmää valittaessa ottaa yhdeksi vaihtoehdoksi aina jos sitä on saatavilla. Kaukolämmön hinta muodostuu liittymis-, perus- ja kulutusmaksuista.Täältä löydät kaikki ajankohtaiset hinnat ja ehdot koskien kaukolämpöpalveluitamme Pietarsaaressa ja Ylivieskassa.

 

Lue lisää

Näin luet kaukolämpölaskuasi

Osaatko lukea ja tulkita kaukolämpölaskuasi oikein? Joskus sähköön ja lämpöön liittyvät termit voivat tuntua oudoilta ja vaikeasti ymmärrettäviltä. Mikäli olet epävarma mitä eri termit ja numerot tarkoittavat, anna meidän auttaa!

Lue lisää