Kaukolämmön monet edut

Kaukolämmön hinta on kilpailukykyinen, ja siksi kaukolämpö kannattaa lämmitysjärjestelmää valittaessa ottaa yhdeksi vaihtoehdoksi aina, jos sitä on saatavilla. Kaukolämpö on luotettava ja turvallinen, toimitusvarmuuden ollessa korkea.


Käyttäjän kannalta kaukolämpö on vaivaton valinta, sillä se ei vaadi juurikaan huoltoa tai ylläpitoa. Oli vuorokauden- tai vuodenaika mikä hyvänsä, kaukolämpö tarjoaa tasaista lämpöä ja aina riittävästi lämmintä käyttövettä. Samalla säästät energiaa tinkimättä kuitenkaan terveellisen ja mukavan asumisen vaatimuksista. Kaukolämmöllä voidaan hoitaa kaikki lämmitys - mukaan lukien mukavuuslattialämmitys. Kaukolämmön kanssa toimivat sekä patteri- ja lattialämmitys että ilmanvaihtolämmitys. Laitteiden tilantarve on pieni, ja ne voidaan asentaa sekä uusiin että vanhoihin kiinteistöihin.

Herrforsin kaukolämpötuotteet


Asiakkaat, joilla on erilaisia ​​tarpeita, tarvitsevat erilaisia ​​ratkaisuja. Siksi Herrfors tarjoaa useita kaukolämpötuotteita.

Vihreä kaukolämpö, ​​perinteinen kaukolämmitys vai huippukaukolämpö? Valitse tarpeitasi vastaava kaukolämpötuote.

 

 

 

Lue lisää

 

Kaukolämmön tuotantomuodot

Pietarsaaren kaukolämpö tuotetaan pääasiallisesti Alholmens Kraftin suuremmassa AK2 -voimalassa, maailman suurimmassa biopolttoaineella toimivassa voimalaitoksessa, sekä pienemmässä AK1 -voimalassa, ja Herrforsin omissa varaöljykattiloissa. 


Ylivieskassa pääosa kaukolämmöstä tuotetaan tuotantoyhtiömme Oy Perhonjoki Ab:n omassa voimalaitoksessa. Nimeltään Vieskan Voima on energiatehokas lämmön ja sähkön yhteistuotantolaitos (CHP).

 

 

Lue lisää

 

Kaukolämpöverkkoon liittyminen on helppoa ammattilaistemme avulla!

Oletko aikeissa liittyä kaukolämpöverkkoomme? Siinä tapauksessa suosittelemme tutustumaan laatimaamme liittymisohjeeseen. Jokainen uusi liittymiskohde käsitellään erikseen, jolloin tutkitaan, onko kaukolämpöverkon laajentaminen juuri siihen kohteeseen tarkoituksenmukaista ja taloudellisesti mahdollista. Ota yhteyttä kaukolämpöasiantuntijoihimme, niin kerromme lisää ja teemme liittymätarjouksen. Suosittelemme ottamaan yhteyttä hyvissä ajoin voidaksemme taata toiveiden mukaisen toimitusaikataulun.

Kaukolämpötuotteidemme hinnat ja ehdot

Kaukolämmön hinta on kilpailukykyinen, siksi kaukolämpö kannattaa lämmitysjärjestelmää valittaessa ottaa yhdeksi vaihtoehdoksi aina jos sitä on saatavilla. Kaukolämmön hinta muodostuu liittymis-, perus- ja kulutusmaksuista. Täältä löydät kaikki ajankohtaiset hinnat ja ehdot koskien kaukolämpöpalveluitamme Pietarsaaressa ja Ylivieskassa.

Online-palvelut

Tee muuttoilmoitus

Oletko muuttamassa ja jommassa kummassa osoitteessa on kaukolämpö? Muistathan ilmoittaa muutosta myös meille.
 

Tarkista kaukolämmön kulutuksesi

Haluatko tietää miltä kulutuksesi näyttää tänä vuonna tai miten paljon kaukolämpöä kulutit viime vuonna? Tarkista kulutustietosi kotisivuiltamme tai puhelinapplikaatiostamme Herrfors 24/7.

Tieto kaukolämmön toimituskatkosta SMS-viestinä

Tekstiviestipalvelumme avulla pysyt ajan tasalla kaukolämmön toimituskatkoksista Herrforsin kaukolämpöverkossa. 

 

 

Tutustu online-palveluihimme

Kaukolämmön ABC


Kaukolämmön ABC on kaiken kattava tietopaketti kaukolämmöstä ja sen hyödyistä. Harkitsetpa kaukolämpöverkkoon liittymistä tai halutessasi oppia lisää olemassaolevasta kaukolämpöjärjestelmästäsi, antaa kaukolämmön ABC runsaasti vinkkejä.

 

 

 

Kaukolämmön ABC

Useimmin kysytyt kysymykset

Täältä löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin koskien Herrforsin kaukolämpöä. 

Herrforsilta löytyy laajat ja kattavat kaukolämpöverkot Pietarsaaresta ja Ylivieskasta. Myös Alavieskassa ja Ylivieskan Raudaskylällä on omat tuotantolaitokset ja kaukolämpöverkot. Pietarsaaren 950 ja Ylivieskan 750 asiakkaan joukossa on asuntojen ja omakotitalojen lisäksi taloyhtiöitä, liike- ja teollisuuskiinteistöjä ja julkisia rakennuksia.

Tilaa kaapeli- ja kaukolämpönäyttö


Suunnitellessasi kaivuutöitä on alue aina varmistettava putkien ja kaapeleiden varalta.

Ota yhteyttä, niin kerromme maakaapeleiden ja kaukolämpöputkien sijainnin karttatulostein ja tarvittaessa merkitsemällä ne maastoon. Kaivuutyö maakaapeleiden ja kaukolämpöputkien läheisyydessä vaatii aina erityistä varovaisuutta.

 

Tilaa kaapelinäyttö täällä

 

 

Herrfors - Pieni, mtta fiksu shkyhti.

Herrforssin koskella alkoi tapahtua vuonna 1907, kun paikalliset isännät ja yrittäjät päättivät perustaa paikalle alueen ensimmäisen vesivoimalan. Nykyään Herrfors on Pietarsaaren alueen oma sähköyhtiö, jolta riittää virtaa vaikka puolelle Suomelle.

 

Palvelevana edelläkävijänä haluamme olla luomassa fiksuja sähkönkulutus- ja lämmitysratkaisuja kaikille suomalaisille.