Ajankohtaista Nyt on aika vaihtaa sähkösopimus Herrforsille – perusmaksu 0 €!
25.8.2021
Tarjous

Nyt on aika vaihtaa sähkösopimus Herrforsille – perusmaksu 0 €!

Sähkölasku sisältää sähkönkulutuksen lisäksi perusmaksun, joka on meillä Herrforsilla kolme tai neljä euroa kuukaudessa sähkösopimuksen tyypistä riippuen. Nyt saat koko sopimuskauden ilman perusmaksua kun tilaat kahden tai kolmen vuoden kiinteän sähkösopimuksen 8.9.2021 mennessä. Ilman perusmaksua kahden tai kolmen vuoden aikana säästyy sievoinen summan rahaa ja kiinteä sähkösopimus pitää loputkin sähkölaskun hinnasta mintissä koko sopimuskauden ajan.

Voit hyödyntää tarjouksen valitsemalla itsellesi sopivan kiinteän sopimustyypin. Tarjoamiamme kiinteitä sopimustyyppejä ovat yleissähkö, vuodenaikasähkö sekä päivä- ja yösähkö. Voit lukea lisää eri sopimustyypeistä täällä.

 Mitä Herrfors tarjoaa edullisen sähkölaskun lisäksi?

Herrfors on pieni, yritteliäs ja ympäristöään rakastava kaksikielinen sähköyhtiö, jolla riittää energiaa vaikka puolelle Suomelle. Meidän asiakkaaksemme tuleminen on todella helppoa. Teet sähkösopimuksen sivuillamme ja me hoidamme loput. Meillä panostetaan ilmiömäiseen asiakaspalveluun. Sinun ei tarvitse jutella botin kanssa, vaan homma hoituu ihmisten kesken suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Plussana vielä se, että meidän vikapäivystys vastaa puhelimeen kellon ympäri.

 

Kutsumme itseämme pieneksi, mutta palvelevaksi uudistajaksi, koska olemme innokkaasti mukana kehittämässä helppoja ja älykkäitä sähköratkaisuja, joiden avulla kuka tahansa voi pienentää ympäristöjalanjälkeään, sähkölaskuaan, tai ryhtyä vaikka itse sähkön pientuottajaksi.

Herrforsin sähkö on sekoitus tuulta, vettä ja bioenergiaa, jotka kaikki ovat uusiutuvia energianlähteitä. Valitset sitten minkä tahansa sähkösopimuksistamme, voit olla varma, että saat sähköä, joka tuotetaan uusiutuvilla energianlähteillä Herrforsin omissa ja osa-omistuksessa olevissa voimalaitoksissa. Meidän kanssamme sopimuksen tekeminen on samalla ympäristöteko.

Lue lisää: Viisi syytä valita pienempi sähköyhtiö

 Tarjous on voimassa 8.9.2021 asti, joten toimihan ripeästi!

Tee sähkösopimus!

 

Aiheeseen liittyviä uutisia

Uutinen

Suoritamme puuston latvasahausta linjoilla Tuovila-Kovjoki, Kovjoki-Lotlax ja Tuovila-Hirvisuo

Lue lisää
Uutinen

Katternö-konsernista tuli Herrfors-konserni

Lue lisää