Herrforsin linja-asentajan työ on vaihtelevaa ja työssä pääsee työskentelemään sekä maaseudun että kaupungin sähköverkkojen kanssa, niin maassa kuin ilmassa. Tämä oli yksi syy siihen, miksi linja-asentajamme Dennis vaihtoi kahdeksan työvuoden jälkeen toisesta sähköverkkoyhtiöstä Herrfors Verkolle. Isompi verkkoyhtiö kykeni tarjoamaan laajemman skaalan työtehtäviä, työympäristöjä sekä toki myös lukuisia uusia kollegoita, jotka nopeasti ovat ottaneet uuden työkaverin osaksi tiivistä tiimiään.

 

”Ryhmähenkemme on hyvä ja sitä rikastuttaa huumori, joka vaikuttaa paljon myös työssä viihtymiseen.”

 

Yksi Herrforsin henkilöstöpolitiikan vahvoista tukipilareista on sekä uusien että vanhojen työntekijöiden jatkuvat koulutukset. Uudet työntekijät, mukaan luettuna kesätyöntekijät, saavat tuhdin tietopaketin yrityksestä sekä sen toiminnasta ja tavoitteista. Kukaan ei tämän tiedon mukaan vielä ole pyörtynyt tiedon määrästä, mutta se todellakin antaa hyvät eväät yritystoiminnan ja -kulttuurin ymmärtämiseen. Jatkuvilla niin sisäisillä kuin ulkopuolisten järjestämillä koulutuksilla pyritään edistämään työntekijöiden kehitystä sekä työssään että henkilökohtaisessa roolissaan.

 

Dennisillä on koulutus sähköautomaatiosta, joka on yksi linja-asentajan työn vaatimista koulutuksista. Sopivan sähköalan koulutuksen lisäksi on tärkeää, että linja-asentaja on hyvässä fyysisessä kunnossa sekä rauhallinen työssään vaaratilanteiden välttämiseksi. Dennis itse pitää huolta kunnostaan muun muassa juoksemalla, ajamalla moottoripyörää (onhan sekin jonkinlaista liikkumista) sekä hiihdon parissa, avopuolison pakottamana. Dennis onkin yksi aktiivisista jäsenistä Herrfors Human Energy -tiimissä.

 

Nuorin linja-asentajistamme viihtyy työssään, ja sen tarjoamista vaihtelevista työtehtävistä. Kesän kiireiset linjarakennusprojektit vaihtuvat talven tullen huoltotöihin ja luonnosta pääsee nauttimaan joko mönkijän tai moottorikelkan selässä.

 

”Kauniilla säällä tätä voisi tehdä lähes ilmaiseksi.”

 

Oletko kiinnostunut työskentelemään sekä sähkölinjojen että asiakaspalvelun parissa? Siinä tapauksessa Victorin ura voi kiinnostaa sinua.