Aktuellt Är försäljning och ledning dina passioner? Vi söker ny försäljningsdirektör!
30.12.2021

Är försäljning och ledning dina passioner? Vi söker ny försäljningsdirektör!

 

Vi på Herrfors vill erbjuda el till alla finländare, oavsett var i landet de bor. För att lyckas med detta söker vi nu en försäljningsdirektör som älskar försäljning, nya produkter, lösningar och kunder. Om du är en ivrig typ som utan att tveka ringa påven mitt i natten, så kan du vara den elambassadör som vi söker.


Som försäljningsdirektör leder du våra försäljnings- och kundbetjäningsfunktioner samt utvecklar Herrfors nya produkter och lösningar. Mycket snack och lite verkstad fungerar inte hos oss, därför deltar du också själv aktivt i försäljningen. I denna roll fungerar du som närmaste förman för vårt fantastiska försäljnings- och kundbetjäningsteam och hör till bolagets ledningsgrupp. 


Läs mera om tjänsten här, och skicka in din ansökan senast 23.1.2022 via herrfors.fi/rekry. Tjänsten tillsätts då vi hittar en lämplig kandidat, så vänta inte med din ansökan.


Psst! Om uppgiften inte känns rätt för dig, men du känner någon som skulle passa perfekt, så hoppas vi att du vill tipsa personen om det här jobbet. Tack!

 

Relaterade nyheter

Rekry

Vill du leda teamet som värnar om Finlands nöjdaste elkunder? Sök jobbet som Herrfors kundbetjäningschef!

Läs mer
Rekry

Vill du bli en del av vårt energiska arbetsteam? Vi söker en fjärrvärmemontör för en tillsvidareanställning.

Läs mer