Herrfors fjärrvärmeprodukter

Kunder med olika behov kräver olika lösningar. Därför erbjuder Herrfors flera fjärrvärmeprodukter. 

Grön fjärrvärme, traditionell fjärrvärme, spetsvärme eller skräddarsydda lösningar?
Välj den fjärrvärmeprodukt som matchar just era behov. 

FÖRNYELSEBARA ENERGIKÄLLOR

Grön fjärrvärme

Med Grön fjärrvärme blir din uppvärmning fullständigt baserad på förnyelsebara energikällor. Produkten minskar ditt klimatavtryck utan stora investeringar i fastigheten. Genom att välja produkten främjar du också lokal förnybar energiproduktion. Grön fjärrvärme är det självklara valet för företag som håller en hög miljöprofil. 


Grön Fjärrvärme är certifierad med Energimyndighetens ursprungsgarantier för förnybar värme.
 

 

Skicka en kontaktförfrågan

KONKURRENSKRAFTIGT PRIS

Traditionell fjärrvärme

Använder du fjärrvärme året om för att värma upp din fastighet och producera varmvatten? Då är den här produkten det förmånligaste alternativet för dig. Priset är konkurrenskraftigt och värmen baserad på en hög andel förnyelsebara energikällor. 


 

Skicka en kontaktförfrågan

RESERVKÄLLA MED KOMBINATIONSMÖJLIGHETER

Spetsvärme

Herrfors Spetsvärme lämpar sig för fastigheter där fjärrvärme inte är den primära värmekällan. Fjärrvärme används främst under vintermånaderna och som reservvärmekälla under resten av året. Produkten kan kombineras med Grön Fjärrvärme så att också spetsvärmen kan baseras på förnyelsebara energikällor. 

 

Skicka en kontaktförfrågan

FÖR AVVIKANDE BEHOV

Skräddarsydda lösningar

Vi är redo att skräddarsy lösningar för olika behov, t.ex. lösningar för byggtida värme, spillvärme och tvåvägsfjärrvärme. 


 

Skicka en kontaktförfrågan

Priser och villkor

Ta kontakt med vår kundbetjäning

Våra kundrådgivare hjälper gärna till vid ytterligare frågor eller i eventuella problemsituationer. Du når våra kundrådgivare vardagar kl 10-15 på telefonnummer 06-7815 300 eller via mejl på info@herrfors.fi.