Aktuellt Nu kan du skaffa en solpanelanläggning eller en fjärrvärmeanslutning med hjälp av Flexkredit
2.9.2020

Nu kan du skaffa en solpanelanläggning eller en fjärrvärmeanslutning med hjälp av Flexkredit

 

Från och med 1.9.2020 kan vi erbjuda Flexkredit för anskaffandet av solpanelanläggningar och fjärrvärmeanslutningar.

  • Du kan får kredit upp till 50 000 euro.
  • Inga årsavgifter.
  • Betalningsperiod för köp upp till 10 år.
  • Oberoende av ditt bankförhållande.
  • Ingen handpenning, borgensmän eller säkerheter krävs.

 

Betala i delbetalningar som passar dig


När du ansöker om Flexkredit kan du välja en lämplig månadsrat (1,2% - 10% av det maximala beloppet som används) vid tecknandet av avtalet. När du har fått fakturan bestämmer du om du vill betala den minsta delbetalningen som står på fakturan, hela beloppet eller något däremellan.


Räntan på Flexkredit är 3-månaders Euribor-ränta plus 4,7% -12,0 procentenheter (intervall). Till exempel, när den nominella räntan på Flexkredit är 3-månaders Euribor (07/2019) + 8%, är den reala årliga räntan på det utestående lånet på 5 000 EUR 13,8% och kreditpriset är 5 360 €, eller när den nominella räntan är 3-månaders Euribor (07/2019) + 12, 0%, är den reala årsräntan på ett befintligt lån på 5 000 euro 18,4% och kreditpriset är 5 472 euro. Beräkningen tar hänsyn till en månadsavgift för kontohantering på 12,50 euro. Flexkredit är ett pågående lån som är giltigt tillsvidare. Kreditgränsen är från 1 000 till 50 000 euro. Krediten beviljas av Nordea Finans Finland Ab, Aleksis Kivis Gata 9, Helsingfors.

 

Du kan ta hand om penningöverföring och andra frågor relaterade till Flexkredit i den nya OmaLuotto-tjänsten precis när det passar dig.


Som Flexkredit -kund har du tillgång till Nordea Finans nya OmaLuotto -tjänst, där du kan ta hand om frågor som rör Flexkredit var som helst och när som helst och till och med överföra pengar från krediten till ditt eget bankkonto. Du kan också enkelt använda OmaLuotto -tjänsten på din smartphone eller surfplatta.

Du loggar in i OmaLuotto -tjänsten med ditt eget bank-ID. Det är kostnadsfritt att använda tjänsten.

 

Uppföljningsköp på kredit


Flexibel finansiering är en kontinuerlig kontokredit. När krediten är beviljad är den alltid giltig - när du återbetalar krediten kommer kontot att ha ett rörelsekapital som kan användas i framtiden efter dina behov.

Det finns inget kort kopplat till krediten - du kan göra köp efter köp hos företag som erbjuder Flexkredit inom ditt rörelsekapital. Du betalar inte separat för kredittillgången. Räntor och kontohanteringsavgifter debiteras endast för den använda krediten.

 

För tilläggsinformation kontakta våra försäljare inom fjärrvärme och solpanelanläggningar:


Pekka Nevalainen
Fjärrvärmechef Ylivieska
044-7815 379


Jonas Asplund
Utvecklingschef för fjärrvärme Jakobstad
044-7815 331


Victor Wistbacka
Solpanelanläggningar
044-7815 395

Relaterade nyheter

Evenemang

Vi ses på Jakobs Dagar onsdagen den 24 juli 2024!

Läs mer
Rekry

För att övervaka vårt elnät och produktion söker vi nu en driftsoperatör till Jakobstad

Läs mer