Aktuellt Vill du betjäna Finlands nöjdaste elkunder? Nu rekryterar vi en kundrådgivare till Jakobstad eller Ylivieska
21.9.2022

Nu rekryterar vi en kundrådgivare till Jakobstad eller Ylivieska! 


Vill du betjäna Finlands nöjdaste elkunder? Nu söker vi en till kundrådgivare till Jakobstad eller Ylivieska – välkommen att söka jobb hos oss! Vi ser fram emot din ansökan senast den 9 oktober 2022. 

 

Som kundrådgivare upplever du aldrig en tråkig dag på kontoret, de utmanande och omväxlande arbetsuppgifterna tillsammans med de energiska arbetskamraterna och landets bästa kunder gör att du hålls alert under hela dagen. För att du skall trivas hos oss behöver du tycka om att lära dig nya saker och behöver även känna dig hemma i en arbetsmiljö var många saker händer samtidigt.


Kundrådgivarens roll är att svara på kundernas frågor, att marknadsföra och berätta åt våra kunder om våra produkter, samt att uppdatera kunduppgifter och hantera elavtal. Den slutgiltiga arbetsbilden skapas baserat på tidigare arbetserfarenheter, utbildning samt den sökandes personliga egenskaper.  Som kundrådgivare har du möjlighet att fördjupa dig i olika arbetsmoment helt utifrån egen kompetensnivå och intresseområden.


Vi söker en lagspelare med goda kommunikationsegenskaper samt en positiv attityd. Om du är intresserad av utmaningar och vill jobba inom en aktiv organisation så är Herrfors den rätta organisationen för dig.  


Bekanta dig med Herrfors som arbetsgivare och fyll i din ansökan här.

Relaterade nyheter

Rekry

Vill du leda teamet som värnar om Finlands nöjdaste elkunder? Sök jobbet som Herrfors kundbetjäningschef!

Läs mer
Rekry

Vill du bli en del av vårt energiska arbetsteam? Vi söker en fjärrvärmemontör för en tillsvidareanställning.

Läs mer
Rekry

Nu rekryterar vi en linjemontör till Jakobstad

Läs mer