Kabel- och rörvisning

Planerar du grävningsarbeten nära våra ledningar? Kontrollera området med oss först.

Allt arbete intill spänningsförande jordkablar måste ske med stor varsamhet. Du är välkommen att kontakta oss så vi kan informera dig om kabelsträckningen inom det aktuella området.

 

Läs mer

Meddelande till fjärrvärme

Är du intresserad av att ansluta dig i vårt befintliga fjärrvärmenät, eller vill du att vi ska bygga ut vårt nät till ert område? Skicka en kontaktförfrågan via vår webbsida. 

 

Läs mer

Allmänt om fjärrvärme

Fjärrvärme är mest populära uppvärmingssättet i Finland. Med fjärrvärme i din fastighet tar varmvattnet aldrig slut och du kan njuta av en skön och jämn innetemperatur. Fjärrvärme har en leveranssäkerhet närapå hundra procent och passar för nästan alla typer av byggnader.

 

Läs mer

Kontrollera din förbrukning

Vill du veta hur din förbrukning ser ut i år eller hur den såg ut i fjol? Som fjärrvärmekund kan du kontrollera din fjärrvärmeförbrukning på nätet eller genom vår telefonapplikation Herrfors 24/7 – snabbt och enkelt.

 

Läs mer

Fjärrvärmens ABC

Fjärrvärmens ABC är ett infopaket till dig som överväger att ansluta dig till vårt fjärrvärmenät eller som redan är ansluten och vill lära dig mer om fjärrvärme.

 

Läs mer

Anslut dig till fjärrvärmenätet

Herrfors har utbyggda fjärrvärmenät i Jakobstad och Ylivieska. Med hjälp av vår kunniga personal är planering av nyanslutningar, byggtidtabeller och tekniska lösningar lätt.

 

Läs mer

Onlinetjänster

Vill du göra en flyttanmälan eller granska din fjärrvärmeförbrukning? Nu kan du sköta dina ärenden snabbt och smidigt via våra onlinetjänster.

 

Läs mer

Priser och villkor

Om fjärrvärme finns tillgängligt för din fastighet är det ett konkurrenskraftigt alternativ att överväga vid val av värmesystem. Här hittar du aktuella priser och villkor för våra fjärrvärmetjänster i Jakobstad och Ylivieska.

 

Läs mer

Så här avläser du din fjärrvärmefaktura

Förstår du din fjärrvärmefaktura? Ifall du är osäker med vad olika termer och siffror betyder på din elfaktura, låt oss förklara!

Läs mer