Aktuellt 5 skäl att välja Herrfors
22.6.2021
Nyhet

5 skäl att välja Herrfors

Det finns en rad olika elleverantörer att välja mellan. För många har det inte så stor betydelse varifrån fakturan kommer, så länge eluttagen levererar när det behövs och elen fås till ett rimligt pris. Det lönar sig ändå att välja en mindre elleverantör, av flera olika orsaker.

 


Här är fem skäl till att välja en mindre elleverantör:

 


 

En liten som har ett tydligt utbud

Alla har vi väl någongång flyttat och skaffat elavtal. I det skedet börjar vi jämföra priser för att hitta det elavtal som passar oss bäst.


För en liten elleverantör är det enkelt att hålla utbudet tydligt för sina kunder.

Ett fast elavtal passar den som vill ha samma pris under hela avtalsperioden, inga överraskningar. Ett spot-elavtal med rörliga priser passar den som vill kunna styra sin förbrukning för att utnyttja dygnets billigaste timmar.


Kolla vilket alternativ som passar dig bäst!

 


 

En liten som producerar sin egen el

Vi är en liten men energisk elleverantör som ångar på även i tuffa tider, tack vare vår egen elproduktion. Det är på grund av produktionen i våra egna och delägda kraftverk som vi kan erbjuda våra kunder rimliga elpriser även i osäkra tider.

 

Hur funkar det i praktiken? Nå, först säljer vi vår egenproducerade el till ett bra pris på elbörsen. Med den vinsten kan vi kompensera förlusten från elförsäljningen till våra egna kunder. Därför kan vi erbjuda förhållandevis låga elpriser till våra kunder, och det är viktigt för oss.

 

Vår egen elproduktion skapar stabilitet i kriser, och tack vare den vi kommer att finnas kvar. Vi har lovat våra nuvarande kunder att vi inte höjer elpriset. För oss är det en hjärtesak att hjälpa våra kunder, även i svåra tider.

 


 

En liten som tar sitt ansvar

Inom vår bransch är det nu många som tutar ut budskap om ansvarsfullhet. Det är visserligen bra, för det är en viktig fråga. Vi tänker ändå som så, att den som skryter om sitt ansvarstagande troligen bara har nytta av det ifall man inte tidigare har agerat ansvarsfullt i sin verksamhet.

Herrfors historia börjar med ett litet vattenkraftverk vid Herrforsen år 1907, då lokala krafter ville ha belysning i skolan och en mer effektiv fabrik. Ända sedan dess har vattenkraft varit en av våra allra viktigaste energikällor.

Visst producerar vi också el med vindkraft och kärnkraft – egentligen på alla tänkbara sätt, men vi gör det alltid med respekt för miljön. När det gäller energikällor är det viktigt för oss att alltid kunna erbjuda våra kunder möjlighet att välja det mest miljövänliga alternativet.


Om du själv vill börja producera el på ditt tak eller på en solig uteplats så lönar det sig att kolla Herrfors Solel. Enklare än så kan det knappast bli att skaffa ett eget solkraftverk!

 


 

En liten som ger bättre kundservice

När det gäller kundservice överträffar vi de flesta. Oavsett om du kontaktar oss för att diskutera avtal, problem eller något helt annat så får du snabbt hjälp av vårt fantastiska team i kundtjänsten.

Hos oss möter du ingen chatbot och vi tråkar inte ut dig med olidlig pausmusik. När du kontaktar oss är det riktiga människor som tar emot ditt ärende – och ser till att det blir gjort. Vi pratar svenska och finska, och säkert några språk till om det skulle behövas.

Vår kundservice hör till de bästa på marknaden och vi har de nöjdaste kunderna i Finland. Det visar den senaste EPSI-undersökningen, där Herrfors hade den allra högsta kundnöjdheten bland privatkunderna i Finland. Vi har varit med i den årliga undersökningen fyra gånger, och placerat oss på prispallen varje år.

Du kan ringa oss varje vardag klockan 10–15.

P.S. Felanmälningen fungerar förstås dygnet runt!

 


 

En liten anstränger sig lite mer

Sist och slutligen lönar det sig att välja en liten elleverantör, eftersom den som är liten alltid måste anstränga sig lite mer. Vi kan aldrig vila på lagrarna, utan kommer ständigt med nya idéer och erbjudanden. Nya digiprodukter hjälper kunderna att välja smartare lösningar och vi behöver ständigt utvecklas för att kunna betjäna dem på bästa möjliga sätt.

Vi må vara en liten aktör, men när det gäller kunnande och verklig branschexpertis har vi enorma resurser. Därför kan vi också skräddarsy mångsidiga lösningar för våra kunder. Vi har en smidig och funktionell organisationsstruktur som gör oss mer flexibla än större energibolag. Redan deras organisationsstruktur gör att även en liten sak tenderar att bli en stor grej.

En liten men energisk är nästan alltid bättre!

 

Kolla våra elavtal >>


Skaffa ett elavtal som passar ditt företag >>

 

Relaterade nyheter

Nyhet

Vi utför toppsågning vid ledningar Toby-Kovjoki, Kovjoki-Lotlax och Toby-Hirvisuo

Läs mer
Nyhet

Katternökoncernen blev till Herrforskoncernen

Läs mer